Blog
BRZO dostizanje REZULTATA putem logike

BRZO dostizanje REZULTATA putem logike


Dobrodošli u polje večnog života, večne mladosti, večnog stvaralaštva. Radimo i dalje Učenje doktora Grigorija Grabavoja i naša današnja tema je brzo postizanje rezultata putem logike. Postoji jedan seminar koji se zove upravljanje logikom i skoro sam ga radila i želim da vam dam neke tehnologije odatle. Znate i sami da smo do sada uvek govorili da brzo upravljanje ide iz duše. Da biste vi imali najbrža moguća upravljanja putem logike, potrebno je da struktuirate vašu svest, a logika je deo vaše svesti. Dakle, radi se i o strukturizaciji logike.

Mi radimo serijal brzih tehnologija da biste mogli sebi i drugima pomoći odmah.

Ovaj seminar se tačno zove

„Učenje o Bogu. Sistem upravljanja logikom“.

To je autorski seminar dr Grabavoja broj 98, a mi ga skraćeno zovemo Logika. Knjiga nije štampana, a seminar možete kupiti sa celokupnim materijalom na: +381 60 725 29 29.

 

Upravljanje i brojčani niz za 100%  rezultat

 

Krećemo sada da upravljamo. I sami znate da nam uglavnom svima trebaju brzi rezultati, a isto tako nam treba i logika koja će znati sve da rešava jako brzo.

Ne pričamo sada o tome da nešto rešavamo 5 dana, 5 meseci, nego bukvalno kako kaže Grabavoj 5 do 10 sekundi. I kada radimo ova upravljanja za makro spasenja, znači da možemo sve da spasimo ako znamo tehnologije.

 On stalno napominje da se ne upravlja nikako iz stanja transa, meditacije i izmenjenih stanja svesti, već isključivo sa nivoa uobičajene, svakodnevne svesti,  onako kako inače radimo naše svakodnevne poslove.

Dakle, bilo šta da izbije, možda neka nepredviđena situacija, vi treba da znate da je rešite za par sekundi.

Početak upravljanja je:

Pocetak upravljanja

 

Evo citata Grabavoja.


Upravljanje Grabavoj


I zašto se SISTEM UPRAVLJANJA izvodi u strukturu budućih događaja?


Zato što su u našoj logici uglavnom upakovane trenutne informacije koje se sada dešavaju, kao i informacije iz proteklih godina. A to je opterećeno nekim i te kako negativnim informacijama.

Kad čovek dođe u neke starije godine onda se dešava da ne želi da uči nove stvari niti da prati recimo razvoj mobilnih telefona ili kompjutera. Prosto kaže da mu to ne treba. Voli da priča o prošlosti i svojoj uspešnoj karijeri od pre par decenija. To izgleda kao da se zaledio u tom prošlom informacionom polju.

A život ide dalje. Mi živimo u svetu koji se ogromnom brzinom menja i to baš putem informacija.

Potrebne su nam nove informacije, istinite informacije od Jedinoga Boga, pored svih ostalih informacija koje nas usmeravaju na brza snalaženja u vrtlogu novina u ravni u kojoj živimo.

i Grabavoj kaže da je stariji čovek prepun tih informacija koje mu ne trebaju. Takvih informacija smo izgleda svi prepuni jer nas niko nije učio da radimo sa našom Dušom koja obezbeđuju prave ispravne informacije odmah i sada + potpuno tačne informacije iz budućnosti.

Brojčani niz za 100% rezultat je: 918197185.

A da biste brzo dostigli budući rezultat - tehnologiju pogledajte ovde:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ifjD2Qxx3gs&t=207s

 

Podelite ovaj blog
Dodajte komentar


  • + 381 60 725 29 29
  • vecnamladost1489999@yahoo.com
REGENERACIJA ORGANA, KOŽE i ZUBA
KAKO DO VEĆE PLATE?
NA DAR INDIVIDUALNE KONSULTACIJE 60 minuta - saznajte uslov

ZAPOSLENJE

INSTRUKCIJE ZA PLAĆANJE

Poručite seminare na mail ili pozovite direktno (i na viber) na:
+381 60 725 29 29.

Copyright © 2020 | VEČNA MLADOST. Web dizajn