Home - WEBINARI SVETLANE NOVAK – OBRAZOVNI CENTAR – UČENJE GRABAVOJA
WEBINARI SVETLANE NOVAK – OBRAZOVNI CENTAR – UČENJE GRABAVOJA

WEBINARI SVETLANE NOVAK – OBRAZOVNI CENTAR – UČENJE GRABAVOJA

Od maja 2016 godine na zahteve koji su stizali iz celoga sveta – oformili smo platformu prenosa UČENJA dr Grigorija Grabavoja putem webinara. Dakle, vi sedite u vašem domu i slušate webinar u realnom vremenu ili kasnije. Webinari za sada idu na srBskom jeziku, a od jeseni će ići i na ruskom i na engleskom.

Radimo:

 1. webinare – seminare koji se održavaju ped slušateljstvom u Beogradu uživo sa najpoznatijim svetskim predavačima koji su decenijama u Učenju dr Grabavoja i webinare koji su klasična e-learning platforma u trajanju od 1– 3 dana
 2. webinare – koncentrati znanja iz novih materijala i aktuelnih događaja
 3. WEBINARI PODMLAĐIVANJA koji traju 9 meseci do postizanja konkretnih rezultata

PRIJAVA NA: webinar.svetlananovak.@gmail.com

NAČINE PLAĆANJA MOŽETE POGLEDATI NA LINKU: NAČINI PLAĆANJA

WEBINARE KOJE VEĆ SADA MOŽETE KUPITI POGLEDAJTE NA STRANICI:

KUPOVINA WEBINAR SNIMAKA

ŠTA JE WEBINAR?

Webinar je u osnovi SEMINAR koji se sprovodi preko interneta. To može biti radionica, predavanje ili prezentacija koja se prenosi UŽIVO, ka bilo kojoj lokaciji u svetu – koristeći internet tehnologiju i softverska rešenja za video konferencije.

KOJE SU DOBROBITI OD POHAĐANJA WEBINARA?

Glavne dobrobiti za vas su:

 • Praćenja webinara putem sopstvenog računara ili mobilnog uređaja (Apple Iphone, Ipad i Android tablet uređaja) – na bilo kojoj lokaciji u svetu gde postoji internet.
 • Mogućnost organizovanja sastanaka za bilo koje područje, u bilo koje doba dana ili noći.
 • Mogućnost komunikacije između predavača i svakog polaznika ponaosob – putem chat forme ili korišćenjem mikrofona/kamere za audio/vizuelnu komunikaciju.
 • Mogućnost postavljanja pitanja nakon webinara i dobijanje odgovora od strane predavača u audio/vizuelnoj formi. 

KAKO SE PRIJAVITI ZA SLUŠANJE WEBINARA?

Prijavljivanje za webinar se vrši putem emaila: webinar.svetlananovak@gmail.com.

POTREBA REGISTACIJE: Dovoljna je samo jedna prijava za prisustvo na nekom od prethodnih ili nadolazećih webinara i da Vaša email adresa ostane zabeležena u našoj bazi zainteresovanih. Svaki naredni webinar zahtevaće potvrdu registracije sa Vaše strane, dok za sva ostala obaveštenja o planu i programu možete primati nezavisno od toga da li ste se odlučili pohađati webinar ili ne. Tek nakon što nam prosledite email da ste zainteresovani, Vi ste u sistemu za automatsko slanje webinar-pozivnica preko kojih je potrebno da obavite registraciju.

Pregledajte svoj inbox i naći ćete dugme za registraciju:

register dugme 2

Sam proces registracije je jednostavan. Od podataka unosite sledeće:

 • Ime i prezime,
 • email adresu
 • i željenu lozinku – kao podatke koje koristite prilikom ulaska na webinar. Sami unosite svoj password!

forma registracije

Tek nakon završetka sa registracijom, PROVERITE  elektronsku poštu i kliknite na odgovarajući link za ulazak u webinar-sobu.

join-meeting

U zavisnosti od Vašeg email provajdera (Google, Yahoo, Hotmail, Live, SBB,…) Vaša pozivnica/potvrda registracije može zaglaviti u SPAM/JUNK folderima ili folderu „nepoželjna“ pošta. Naši email serveri UVEK DOSTAVLJAJU POZIVNICE i ukoliko ste dostavili ispravnu email adresu, na Vama je da temeljno pretražite svoje poštansko sanduče.

NAPOMENA: Iz iskustva tvrdimo da mnogi ljudi (zbog neznanja povodom informatike) ne gledaju pažljivo u svoju elektronsku poštu – već stvaraju dodatna opterećenja po administraciju webinara jer se među stotinama registranata – ručno proverava specifična email pozivnica, zatim dospelost te pozivnice na zadatu email adresu, potom ispravnost obavljene registracije – i sve to samo da bi se došlo do zaključka da je sve u redu i da je problem na strani samog korisnika koji svoj deo posla ne obavlja dosledno u skladu sa zadatim instrukcijama i merama opreza. I to je ljudski faktor koji se ne može kontrolisati u ovom slučaju.

 JOŠ NEŠTO JE VAŽNO:

 1. Za svaki webinar potrebno je da se POSEBNO REGISTRUJETE sa ulaznim podacima (koje neki ponavljaju, a ne moraju)
 2. Uvek morate potvrditi poziv koji Vam je upućen ili
 3. Pošaljeie prijavu – ako do sada to niste uradili.

Vaša email adresa služi samo ZA OBAVEŠTAVANJE i kreiranje MAILING LISTE ZAINTERESOVANIH među kojima svaki čovek mora potvrditi svoju registaciju  /neko drugi to neće uraditi umesto njega/.

 PROVERA ISPRAVNOSTI:   Odmah nakon primljene potvrde o registraciji proverite svoje ulazne podatke klikom na link koji će Vas odvesti direktno do formulara za ulazak na webinar. Pravilnom unosom tih podataka (i ako je prethodno urađeno sve kako treba) prikazaće Vam se jedno od dva moguća prozora:

forma-za-login

Ovo je login prozor i on Vas vodi direktno na webinar platformu. Potrebno je da podatke /koje ste uneli tokom registracije/ unesete ovde pravilno. Lokaciju je takođe potrebno uneti u posebno polje tj. odakle pratite webinar.

webinar nedostupan

A ovo je prozor koji možete videti nakon što se ulogujete, ali sam webinar još uvek nije počeo. U oba slučaja, znaćete da ste na pravom mestu i da je potrebno još sačekate i pravo vreme za logovanje na webinar.

Od tehničkih zahteva, potrebno je da prihvatite automatski zahtev za instalaciju AnyMeeting klijenta koji je glavni alat za slušanje svakog webinara u sklopu organizacije Svetlane Novak i obrazovnog centra koji ona vodi. Ova instalacija je jednokratna, nakon koje više nije potrebno da je ponavljate već će se ona svaki put automatski pokretati onda kada Vi pokušate da se logujete na webinar.

Prozor koji je potrebno da izbegavate i koji predstavlja siguran znak da niste na pravom mestu je sledeći:

zabranjeni prozor

Ovaj prozor je rezervisan samo za organizatore webinara, A VI KAO SLUŠALAC dobijate poseban link za logovanje koji će iskoristiti instaliranu AnyMeeting klijent-aplikaciju i pritom će izgledati kao prethodna dva ekrana koje smo već pomenuli, a koji su ponovljeni u priloženim slikama ispod:

odgovarajuci prozori

Za dodatno informisanje o programu rada na webinarima, temama i kako webinari izgledaju uživo, možete pratiti našu fejsbuk stranicu: