Home - Svedočenja polaznika individualnih konsultacija sa Valentinom Batiševom i Inom Jarovajom

Svedočenja polaznika individualnih konsultacija sa Valentinom Batiševom i Inom Jarovajom

Svedočenja: 21-23 maja 2016

Mirjana Žigić
Fantastično iskustvo.
Osećaj velike prisnosti, sigurnosti, potvrda ličnih oseanja i uverenja.
Veliko hvala.

Martina Karavić
Izuzetno sam zadovoljna s konsultacijom.
Dobila sam mir i motivaciju za dalji rad.
Dobila sam dragocene inormacije koje ću u narednom periodu koristiti!.
Gospođe jasno i skladno objašnjavaju.
Veoma sam zadovoljna.

Zorica Šćekič
Otvaranje svesti.
Pružanje saznanja za makrospasenje svih uključujući i nas same.
Hvala.

Mirjana Mitić
Ovo je moj prvi lični kontakt sa Učenjem dr Grigorija Grabavoja.
Veomaje interesantno saznanje o sebi i viđenje iz različitog ugla.
Posle konsultacije imam osećaj mira i ispunjenosti i želju da što pre radim na svemu što sam saznala i da pomognem i drugimai sebi.

Vidosava Bošnjak
Impresionirana sam načinom na koji rade.
Osećala sam se opuštenom…

Mirjana Radojević
Prepuna sam informacija koje mi direktno objašnjavaju i utiču na poboljšanje mog savršenog večnog života.
Zahvaljujem sa divljenjem godspođama Valentini i Ini na savršenim savetima za budućnost.

Dragana Podunavac
Odlično.
Dobila sam odgovore na moja pitanja i uputstva kako da rešim ono to mi predstavlja smetnju da bih bila zadovoljn oispunjena i bez strahova i bojazni za dalji skladan život u blagostanju.

Anka Periškić
Zadovoljna sam, materijalizacija bubrega je posebno interesantna i obećavajuća.
Predlozi za ispravljanje tekućih događaja su veoma prihvatljivi i obećavajući.

Marijana Grujičić
Oduševljena sam.
Čula sam sve ono što sam oduvek osećala i znala.
Osetila sam impuls moje duše.
Otvorio se novi put za moj dalji razvoj i stvaranje za najviše dobro.
Sam Bog me je poslao vama.
Hvala beZkrajno VEČNOJ LJUBAVI, VALENTINI I DR INNI.

Aleksandar Genchov
Potpuno zadovoljan!!!!!!!!
Odlično!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miodrag J.
Znanja i informacije koje sam primio su celovita!

Snežana Jovanović
Ovo je prevazišlo moja očekivanja.
Ceo proces je bio jak energetski rad koji sam osećala u celom telu u vidu raznih senzacija /toplo, hladno, preznojavala sam se, vrtetlo  mi se u glavi/.
Sve vreme sam se osećala potpuno sigurna i zaštićena i znala sam da sam NA PRAVOM MESTU!
Dobila sam i više nego što sam očekivala.
Probudila sam u sebi opet onu životnu radost koja mi je nedostajala.

SVEDOČENJA POSLE KONSULTACIJA
SA INNOM JAROVAJOM i VALENTINOM BATIŠEVOM
u martu 2016 u Beogradu

  1. Željka Sikimić, licencirani predavač iz Novog Sada:

Inna i Valentina su izuzetno prijatne, dobro raspoložene, nasmejane i  rade sa lakoćom. Atmosfera je opuštena, pa i najveće zadatke i njihove uzroke smo pronašli lako i jednostavno.

Inna je jasnovida i daje veoma precizna objašnjenja. Valentina  odmah daje početni impuls i daje objašnjenje kako dalje postupati da bi došlo do potpune materijalizacije željenog. Svakom bih preporučila individualne konsultacije, jer brzo i lako otkrivate sam uzrok ne-norme i radite odmah konkretno na rešavanju istog.

  1. Tanja Vukićević – Beograd

Slegli su mi se utisci i evo mojih impresija. Ovo je za mene bilo predivno iskustvo. Razgovor sa Inom mi je bio koristan i pre svega potreban, jer sam u radu sa njom uspela da osetim jako upravljanje. Pomogla mi je da otklonim ključna čvorišta koja su vremenom postala tačka spoticanja u mom životu.

Ona radi dubinski emotivno, visoko svesno i u direktnom je kontaktu sa Tvorcem dok otklanja problem, osvetljava ga sa svih strana. I dejstvuje u istom trenutku. Osećala sam njenu veliku snagu, mir i ljubav koja prožima taj rad.

A radovi sa tehnologijama koje smo zajedno sprovodili zaista su me  istinski proželi i doneli novu snagu u moje biće. A najkraći opis je osećaj kao da sam stala ispod nekog vodopada i u mojoj duši se pročistio prolaz za novi život. Ovo bi bilo najkraće I nekako znam da nisam ista posle tog njenog rada, jer u duši osećam kako su počela ta čvorišta da se uklanjaju. U radu sa njom osetila sam prisustvo celog Kosmosa.

Volim tihe snage koje pred sobom sve oplemenjuju. Osećam da se dejstvo odrađenih tehnolgija u meni nastavlja i dalje i da će svoje efekte tek imati u budućnosti. Još jednom hvala ti Svetlana što si bila pored mene jer mi je to mnogo značilo.

S ljubavlju,
Tanja

  1. Aleksandra Radovanović – Beograd

UTISCI SA INDIVIDUALNIH KONSULTACIJA SA JASNOVIDOM Dr INOM JAROVAJOM

U današnje vreme teško da možemo naići na terapeuta koji će nam normirati život po PARAMETRIMA TVORCA ILI PRVOBITNOJ MATRICI TVORCA.

Uglavnom razne prakse i metode koje smo sretali do sada rade sa energijama, vibracijama, sa gotovim sistemima  i pakovanjima učenja, koji čoveku u problemu daju manje ili veće olakšanje.

Rad sa misijom Duše i  zadatkom Duše – ključ je ka rešenju  problema kojeg čoveka današnjice svakodnevno more.

Sistem Učenja Dr. Grigorija Grabavoja koji primenjuje Doktor filozofskih nauka Ina Jarovaja u praksi nam daje jedan sasvim drugačiji pogled na zivot, vreme, isceljenje i nas same.

Dr Ina Jarovaja razvila je individualni i veoma originalni pristup zivotnoj temi svakog coveka ulazeci tacnim i preciznim metodologijama u duboki uzrok problema, prevazilazeci do sada sve poznate metodologije rada ukljucujuci i regresoterapiju. Naime vecno vreme odvija se paralelno sa svim nasim vremenima i preseca se u nama, u sadasnjosti reflektujuci se na nasu trenutnu situaciju donoseci za nas mnoge nepoznate parametre. Do sada se kod nas to svodilo na dobro poznat osecaj – kao da se nesto bitno desava,  na nivou unutrasnjeg glasa ali do Dr Grigorija Grabavoja tesko da su postojale tehnologije za duboke uvide i resenja bilo na nivou rada sa nasim telom bilo da su u pitanju radovi na događajima…

Da li ste se cesto pitali – zasto se bas meni sve ovo desava??

Mnogi ponavljajuci problemi, navike koje su jace od nas, osecaj da nemamo kontrolu nad nasim zivotom poznata su stanja koje smo bar jednom iskusili u zivotu. Uzrok tome, kako kaze Dr Grigorije Grabavoj su nepoznati parametri nase realnosti koji su za nas nevidljivo prisutni i mocno vladaju nad nasom sudbinom dok ne preuzmemo odgovornost za nas zivot i pocnemo da radimo na njima. Nekada su potrebne godine rada da se ovakvi parametri spoznaju i  da zivot kvalitativno krene u zeljenom pravcu.

Dr Ina Jarovaja, skracuje nam ovaj put trazenja ulazeci u srz problema i jasno ga definisuci pocinje da radi na njegovom razresavanju metodologijama Tvorca, Svetlosti i Puta Istine. Malo je terapeuta koji umeju da se bave prauzrocim,a a upravo njihova promena daje nam velike rezultate i razresenja u oblasti u kojoj se osecamo zaglavljenim, bilo da je u pitanju zdravlje, komunikacija, posao, medjuljudski odnosi, obilje i slicno.

Rad sa  nivoa prauzroka omogucava brze i precizne promene i konkretne rezultate jer prevazilazi zakon individualne  karme radom na makrospasenju. Naime, ako u sliku idealnog i normiranog Sveta kakvog ga je Tvorac prvobitno postavio uklopimo sliku naseg plana, zelje, potrebe, zivota i dovedemo u Normu sa Kosmickim Zakonima, pritom resavajuci duboki uzrok u cvorovima vremena, videcemo istinske promene i oseticemo brzu strukturizaciju svesti.

Kroz ceo ovaj proces vodi nas Dr Ina.

Do sada je Ucenje Dr Grigorija Grabavoja bilo od nas skrivano i tesko je bilo doci do praktikanata koji imaju velika znanja i rezultate drzeci se jedino  ove metode. Nazalost u nedostatku znanja i rezultata, svi mi nailazili smo na razne pozive na radionice po Ucenju autora vezane za smeh, yogu, reiki koje su praktikanti nevesto mesali, bez mnogo smisla.

Ulazeci u polje terapeuta koji radi u PROSTORU UPRAVLJANJA SAMOG DR GRIGORIJA GRABAVOJA I TVORCA, iskljucivo po standardima Ucenja – uocavamo odmah rad koji do sada nismo mogli da sretnemo. Ovde se radi sa sveznajucom  Dusom koja u dodiru sa ovim prostorom upravljanja, pocinje sama da nam razotkriva svoje tajne i daje odgovore. Dusa koja samu sebe sagledava kroz prostor i vreme mnogo ce lakse resiti svaki problem, nego ako joj kroz nametanje nekih gotovih sistema i tehnologija pokusavamo iznuditi rezultat.

Radeci kroz Vecni Zivot u PROSTORU UPRAVLJANJA BOGA I SAMOG DR GRIGORIJA GRABAVOJA vlastitom DUSOM Dr Ina ce nam pomoci da sami dodjemo do resenja i uvidimo sebe kao VECNOG BOZANSKOG COVEKA,  a ne licnost koja zivi u neznanju, radi nesto u zivotu i na kraju umire. Sagledavsi sebe u Vecnosti, tacnije videti vecnost kroz vlastitu dusu u procesu rada sa Dr Inom predstavlja specifican oblik budjenja u novom Svetu Bezsmrtnosti i neumiranja.

Odlazeci u Vecnu Buducnost i aktivno time menjajuci i proslost i sadasnjost mi smo vec promenili percepciju  nase realnosti gledajuci sebe kao DEO RESENJA TVORCA KOJI NAM POSTAVLJA ZADATAK DA BUDEMO RADOSNI, ZDRAVI, VECNI I DA ZIVIMO U OBILJU.

Mi shvatamo da vise nismo u sivoj realnosti ophrvani gomilom problema, nego da smo deo Kosmicke Porodice Vecnih Ljudi koji upravljaju za sebe i dobrobit svih na nivou makrospasenja. Kvantnim skokom nase svesnosti menja se precepcija, struktuira se svest, dobijaju se brzi rezultati i sigurna sam da posle susreta sa Dr Inom – nikada vise necete biti isti!

SVEDOCENJE:
ALEKSANDRA RADOVANOVIC DIPLOMIRANI ARHEOLOG,DIPLOMIRANI HOMEPATA I INFORMOTERAPEUT

4. Ljubica Popović – Gradiška /RS/

Pozdrav draga Svetlana,
Moje licne konsultacije su bile za mene preporod.

Svaki dan slusajuci snimak uvidjam da saznajem nesto novo i da drugacije razumem stvari. Tehnologije radim, slusam, pa ponovim i trudim se maksimalno, Pored tih radim i ove neke druge tehnologije koje znam. Valentina je neko ko je pun znanja i ko to radi sa lakocom, maksimalno se trudi da objasni i da to slikovito prikaze.

Sto se tice Inne ona konktretno odgovara na pitanja.Jako sam zadovoljna sto mi je rekla sta sam bila u proslom zivotu I sta je bio moj muz, sta je misija nase duse i sta je misija njene duse i odgovorila mi je sama na neka pitanja koja sam pripremila za nju, a ona je to sve sama rekla jer je vidjela   sta sam htela.

Sat vremena je malo pogotovu ako nekome trebaju tehnologije za rad, ali eto ja sam imala privilegiju da mi omogucite jos pola sata, gde sam dobila odgovore na pitanja upucena Inni. Takođe bi se zahvalila i Ani na razgovoru i vremenu koje je odvojila za mene posle radionice, vama se takodje zahvaljujem jer da nije bilo Vas ja ne bi stigla dovdje gdje sam sada.Da ne spominjem susret sa GG i testiranje aparata.

Jednom recju hvala  Tvorcu sto mi je pokazao moj put, a put je Ucenje GG i moj rast i razvoj za makorspasenje svih pa i moje JOVANE.

Hvala svim divnim ljudima na radionici koji rade tehnologije i upravljanje za Jovanu.

Ljubica Popovic

5. Goran Lacković – Koprivnica /HR/

Ovim javljanjem potvrđujem da sam Ja Goran lacković 16.03.2016 u srijedu bio na individualnim konzultacijama kod Inne Javorjeve i Valentine Batiševe.

Dan prije sudjelovao sam na radionici od Svetlana Novak gdje su Ana Hearth, Valentina i Inna svjedočile o djelovanju uređaja PRK-1U.

U ovom Učenju sam oko 4 godine te sam sad prvi put javno vidio Batiševu i uvjerio se da već dosta dugo upravlja ovim strukturama Vječnosti. Prišao sam Inni i upitao za pitanje vezano za sutrašnju konzultaciju i ona je u potpunosti u trenu sklopila oči i u trenu znala odgovor koji me je zanimao. Pripremio sam pitanja na predavanju kako bih čim bolje mogao sudjelovati u konzultacijama. Sam slijed konzultacija je bio zanimljiv. Na svoja pitanja koja do sad nisam dobijao  odgovore od nikoga – dobio sam odgovore u momentu od Inne i Valentina je odmah dala tehnologije za rješenje svake situacije. Imali su potpuni uvid u svaku ćeliju mojeg tijela i točno su znali koju ćeliju gdje treba otpustiti jasnoviđenjem.

Zajedno u kombinaciji su odličan par, jer koliko sam uvidio Inna ima sve odgovore do početka nastajanja duše a Valentina razumije strukturu svijesti i u stanju je svakoj situaciji ući u uzrok i ukloniti ga. Pošto radim sa preko 100-tinjak energetskih i mentalnih te raznih hologramskih tehnika uvidio sam da  je ovaj rad suptilan i da radi na informativnom nivou.

Moj savjet poslije konzultacija je:  bitno  je da se odradi nekoliko tjedana na tome što se dobije na konzultacijama.
Dosta sam osjetio olakšanje jer sam osjetio da su blokade koje sam imao vezane za manifestacije i za svoju životnu misiju zbilja uklonjene i sad svakodnevnim radom na saslušavanju konzultacija dobivam sve dublje i dublje odgovore te vjerujem i osjećam da ovaj put zbilja dolazi onako kako je i STVORITELJ PREDVIDIO ZA MENE .
Hvala,
Goran Lacković

6.Ljiljana Jovanović – Bgd. /samoiscelila se od kancera dojke – tehnologijama dr Grabavoja, koje joj je dala Valentina Batiševa pre par godina u Bgd./

Bila sam na individualnim konsultacijama kod Inne i Valentine.

Utisci su fantasticni. Ja kao i vecina penzionera, mišljah:  dosta sam radila i vreme mi je da se odmaram, citam i uzivam u svom okruzenju. Na radionicama kod Svetlane Novak koja nas je vise puta pitala cime zelimo da se bavimo narednih 10 godina – iskreno nisam znala cime bi se bavila i zato sam potrazila pomoc kod Inne.

Ona mi je rekla da cu se baviti duhovnim  predavastvom i da me vide okruzenu sa  sa mnogo ljudi kojima prenosim znanje dr Grabavoja. To me jako iznenadilo jer ja nisam razmisljala o tome da cu ikada biti predavac. Takodje sam dobila i molbu od jedne osobe da joj pomognem u vaskrsavanju, sto me je takodje iznenadilo jer ni za to nisam bila spremna. Razgovarala sam sa Svetlanom Novak, koju izuzetno cenim i postujem i posle svega, sela sam i dugo razmisljala o svemu  i tek tada sam shvatila da mi se zivot u trenutku promenio.

Moje misli su se okrenule u sasvim drugu stranu I odlucila sam da se vise i brze edukujem i da sto pre pomognem svima koji to zele. Inace ja sam se iscelila  tehnologijama dr GG od kancera dojke. Ako jos niste odlucili cime cete se baviti u bliskoj i daljoj buducnosti – preporucujem vam da odete na konsultacije kod Inne i Vali.

7.Ljiljana Kljajić – Bgd.

Draga Svetlana,
Želim da Vam kažem moje utiske sa konsultacija.

U petak 18 marta, bila sam kod Inne i Valentine i pitala ih o svim mojim problemima za mene i moju decu. Oduševljena sam njihovim odgovorima i pomoći – kako da otklonim probleme. Imala sam priliku i uživo da vidim koliko su skromne i drage osobe iako su takvi veliki kapaciteti. Vama puno hvala na sve kvalitetnijim radionicama gde se vidi da ulažete veliki trud za naš razvoj.

Hvala na svemu.

Puno pozdrava
Ljiljana Kljajić

8. Svetlana Novak, organizator i licencirani predavač Učenja dr GG – Beograd

Isceliteljka Valentina Batiševa je bila pre par godina u Bgd. Od tada do danas je postigla takav napredak da se to jednostavno rečima ne može opisati.

Plus su na PRIBORU PRK-1U kod dr Grabavoja i to je znatno ubrzalo sve kod njih dve –  i način prenošenja znanja i brzinu dobijanja rezultata u radu sa klijentima.

Dr. Inna Jarovaja je po prvi put sa nama u Bgd.

U Ukrajini je poznata po svojoj 100%-tnoj jasnovidosti i po organizovanju foruma vaskrslih osoba i po odličnim predavanjima preko webinara /beZplatnih/ kao i po odbrani svoje doktorkse disertacije gde je naučnim metodama dokazala koliko i kako povoljno deluju seminari GG na svakoga čoveka!

One su ovaj put radile kao tandem, Inna vidi sve i iz prošlosti i iz budućnosti i razgovara sa dušama i otišlih i živućih, može odmah da vidi misiju vase duše i da vas podstakne da izađete na taj put brzo, a Vali radi konkretna isceljivanja i daje impuls za zdravlje i ona nauči svakoga čoveka konkretnim tehnologijama dr GG.

Svakodnevno imaju po 10-12 klijenata i sa svakim rade po sat vremena minimum. Vole da rade i stiče se utisak da nisu umorne. Rade lako i poletno.

Termini se brzo popunjavaju i sve je veći rad preko skype. Javljaju se Srbi sa svih kontinenata i zakazuju konsultacije preko skype.

Šta je mene najviše ovde dotaklo?

To što svi ljudi izlaze prezadovoljni sa osmehom i govore: ovo vredi do poslednje pare. Mnogi su dobili i njenu najnoviju knjigu u boji /sve tehnologije su prikazane slikovno u boji na ruskom jeziku i časopise Blagodar. Svi koji znaju ruski, moći će da se priključe beZplatnim svakodnevnim webinarima koje vode Vali /ujutro 2h/ i Inna /popodne, isto skoro 2h/. Svaka od njih ima po 400 ljudi na obuci.

Molim vas da obavezno dođete  na seminar 26 i 27 marta 2016 godine u Bgd. jer se rade najnoviji materijali GG. I to može biti zanimljivo i potpunim početnicima kao I naprednim praktikantima Učenja GG.

S ljubavlju,
Svetlana Novak

9. Svedočenje Dragice Ivetić

Ja, Dragica Ivetić želim da sa vama  podelim utiske sa konsultacije na kojoj sam bila 19.03.2016.gpd.

Moj susret sa Valentinom i Innom je bio jako prijatan i uspešan. U njihovom prisustvu osećala sam izuzetno visoke vibracije u telu i toplotu do neizdrzivosti (a to je znak da informacije bolesti, starosti i smrti – napustaju moje telo). Rad sa njima mi je doneo snagu i radost u duši.

Dobila sam brojčane nizove direktno od Tvorca za mene lično od Inne. Sa njima treba da radim na rešavanju mojih ličnih zadataka. U prisustvu ove dve dame osećala sam se sigurno i snažno. Saznanje da je moje auricno polje snažno i jako čini me srećnom i zadovoljnom.  Inna mi je na specijalnom aparatu izmerila auricno polje i odštampala mi ga je. Tom spoznajom sada imam potvrdu da je moj dugogodišnji rad sa grupom, a i lični rad doneo velike rezultate.

Izuzetno sam srećna i zahvalna, najpre mojoj kumi Svetlani, a i svim ostalim praktikantima – tehnolozima za ovaj uspeh. Još jednom blagodarim svima na ovom božanstvenom ogromnom uspehu.

Dragica Ivetić