Home - Novosti i zanimljivosti iz sveta Grabovoi Učenja

Novosti i zanimljivosti iz sveta Grabovoi Učenja

9 Forum vaskrslih je bio na Krimu od 16. do 31. jula 2016 godine u organizaciji dr Inne Jarovaje iz Harkova. Učesnici su bili iz 4 zemlje: Rusije, Ukrajine, Srbije i Kazahstana.

Na Forumu smo imali priliku da se sretnemo i pričamo sa vaskrslima svaki dan. Sa radošću su usvajali Učenje dr Grigorija Grabavoja. Jasnovidi su i sa njima je lako raditi. Neki od njih pamte sve, čak i fizički raspad svog tela, a neki imaju samo delimična sećanja. Bilo je jako interesantno razgovarati sa tim ljudima i menjati svoju svest na licu mesta. I shvatiti zauvek DA SMO SVI VEČNI U OVOM TELU SADA I OVDE.

7. avgusta u prelepom gradu Almati u Kazahstanu u organizaciji dr Maryam, Svetlana Novak je održala seminar pred punom salom. I seminarom su svi bili prezadovoljni i već ponovo zovu za održavanje sledećeg seminara. Izlazak na anglosaksonsko područje ide tokom septembra i oktobra meseca 2016 godine jer nemaju kvalitetan prenos znanja i mnogo kaskaju u odnosu na druge zemlje Evrope.

Materijali i prevodi i ppt prezentacije se uveliko spremaju. Kao i kindle izdanja na engleskom jeziku koja će se moći pazariti preko Amazona. Takođe kreću i individualne konsultacije na ruskom i engleskom jeziku od septembra 2016. godine.

Seminar u Almati, 7. avgust 2016

Seminar u Almati, 7. avgust 2016

Seminar u Almati, 7. avgust 2016

Seminar u Almati, 7. avgust 2016

Seminar u Almati, 7. avgust 2016

Seminar u Almati, 7. avgust 2016

Vaskrsli

Razgovor sa vaskrslima

KONFERENCIJA VASKRSLIH koja je predvidjena u Beogradu za 14.11.2016 godine se odlaže zbog kratkog vremena za pripremu ovoga medjunarodnoga događaja.
Predviđena je i novina – da pored vaskrslih budu prisutni i svetski priznati naučnici iz raznih oblasti koji će svedočiti o našoj beZsmrtnosti u ovom telu i o vaskrsavanju koje se dešava svuda oko nas. Da bismo obezbedili prisustvo naučnika, potrebno je bar godinu dana unapred dogovoriti njihov angažman zbog njihove zauzetosti.

O datumu KONFERENCIJE u Beogradu ćemo vas obavesiti blagovremeno.