Home - e-SHOP: Radionice i seminari

e-SHOP: Radionice i seminari

UČENJE DR G. GRABAVOJA

Citati dr Grabavoja: „I u zavisnosti od toga šta ste odredili kao cilj, kako ste uopšte formirali cilj, tako će se kod vas i sklapati upravljanje.“

„Razmotrićemo kako treba izdvojiti stabilnu platformu koja je veoma moćna i koja ne predstavlja osnovni signal, a kao osnovni signal treba već izdvojiti precizno upravljanje gde ste sprečili, predupredili, čak i ako ste dospeli u određeni algoritam dejstva, uzajamni odnos, vreme-prostor-dejstvo i ipak ste dobili da se krećete ispravno.“

Vaše lično opažanje je uvek norma, pre svega za vas – odavde sledi da je važno da naučimo kako da OPAŽAMO da bismo imali pozitivizam u našim životima i na makro nivou.

Zašto pohađati webinare?

Razlog je jednostavan – dobijate dragoceno znanje i razumevanje celokupne stvarnosti. Razumevanje vas vodi ka tome da u životu imate samo pozitivna dešavanja tako što ćete naučiti da UPRAVLJATE. Učenje dr Grabavoja je NAUKA. Dakle, važno je naučiti i razumeti. Razumevanje dovodi do postizanja rezultata. Došli smo na Zemlju da znanja Duše prebacimo u logički deo naše svesti i da to MATERIJALIZUJEMO. Učimo se materijalizaciji željenog.

Ovo su ISTINITA ZNANJA BOGA i zato svi praktikanti postižu rezultate /učimo i sve se vremenom postiže – kako kaže dr Grabavoj/.

Dolazite do razumevanja da “baš sve jeste moguće” i da sve možete da ostvarite u ime ličnog dobra i dobra svega postojećeg.

2. DEVETOMESEČNI CIKLUS WEBINARA “PODMLAĐIVANJA” – TOKOM NOVEMBRA   – svake SREDE od 18-20 h – webinari su krenuli  1.10. 2016 i traju narednih 9 meseci.

Šta postižemo?
Konkretno isceljivanje po kliničkim pokazateljima + estetsko podmlađivanje i to samo radom sopstvene svesti!!!

Možete se priključiti bilo kada.

Kako?
Imate, pored ostalog i mogućnost kupovine prethodnih webinara/  – radićemo svi zajedno i svi ćemo postići rezultate /isceljivanja i podmlađivanja/.

Termini su: 02, 09, 16, 23 novembar 2016. 4 termina na mesečnom nivou su ukupno 100 eur. 

3. WEBINARI /SEMINARI/ STRUKTURIZACIJE SVESTI /ima ih ukupno 21/ u trajanju od 8h. Možete ih gledati u realnom vremenu preko webinarske platforme ili kasnije posredstvom linka. Cena svakog seminara je 130e.

4. INDIVIDUALNE KONSULTACIJE sa OBUKOM I DOBIJANJEM PPT PREZENTACIJE sa Svetlanom Novak po raznim pitanjima /obuka iz celokupnog opusa dr Grigorja Grabavoja, lični problemi, zdravlje, finansije, izlazak iz kredita i dugovanja, biznis, podmladjivanje, razvoj jasnovidosti, obuka za postavljanje ciljeva i njihovo izvršenje, prognostika itd…/

5. INDIVIDUALNE KONSULTACIJE bez obuke /100e 1 h/

6. Najkompletnija obuku celokupnog Učenja dr Grabavoja posredstvom beZplatnih materijala i kupovinom webinara i seminara – pogledajte na: http://www.vecnamladost1489999.com/

Predavač: Svetlana Novak, sa preko 7.000 sati aktivnog predavaštva po celom svetu

PRIJAVE NA:
+381 60 725 29 29
svetlananovak.srbija@gmail.com

seminar-vaskrsenje

Svetlana Novak seminar

AS-03.09.2015-v2

slika-3-gotova

slika-2-gotova

ljubljana-slovenija-6-decembar-2014

Kopar - 170 ljudi

Kopar – 170 ljudi